PLN Informatiedag 2018

PLN Informatiedag 2018

Uitnodiging

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert het UMCG samen met de Stichting Genetische Hartspierziekte PLN de vierde landelijke Informatiedag. Dit jaar vindt het evenement plaats in het UMCG te Groningen..

In de bijlage vindt u het programma. Daarnaast kunnen dragers van 18 jaar en ouder, net als vorig jaar, bloed laten prikken voor de Cardiogenetica Biobank. Aanmelden voor de Informatiedag en de Biobank kan via de website www.hartspierziektepln.nl.

Meer informatie over de Biobank en het toestemmingsformulier kunt u vinden onder Informatie Biobank Cardiogenetica vinden. Om de wachttijden op 3 november te beperken kunt u de brief thuis doornemen en het uitgeprinte toestemmingsformulier ingevuld meenemen. De prikpost zal vanaf 11.30u geopend zijn. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk mensen buiten het programma om te prikken. Mocht u toch tijdens het hoofdprogramma geprikt worden, dan kunt u de Blauwe Zaal eenvoudig via de achteringangen verlaten en weer betreden, de prikpost en de Blauwe Zaal liggen vlak naast elkaar.

U kunt zich op 3 november melden in de Fonteinpatio van het UMCG. Hoe u het UMCG kunt bereiken leest u op hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CAPTCHA